* Reacties *

“ Lieve mensen, het is zo waardevol wat Corrie doet: Bewustwording over ons milieu, de waarde van aandacht voor elkaar. Een luisterend oor en liefdevol gebaar. En hele mooie voorwerpen. Elk jaar steun ik dit sieraad van de Indische Buurt! "
Rob v. V.

“ De Haak-In is een initiatief wat een verrijking is voor de buurt. Corrie zorgt voor leuke en toepasselijke activiteiten en maakt de buurtgenoten op een leuke humoristische wijze bewust van het plastic afval.
Haar ruimtes zijn sfeervol en gezellig ingericht en daarmee draagt ze uit waar ze voor staat: Laagdrempelig en warm onthaal (beter dan in de grote kille buurthuizen) er zouden in heel Amsterdam meerdere van dit soort initiatieven moeten zijn."
Francien H.

“ Gedrevenheid van Corrie van Huisstede die niet afhaakt om de plastic afval situatie op een creatieve manier onder de aandacht te brengen. Ze maakt prachtige kunst en gebruiksvoorwerpen van plastic tasjes en de Haak-In is tevens een eigentijds en vrolijk duurzaamheidsmuseumtje. De locatie is ook heel bijzonder. Klein maar fijn! Én bij Corrie vind je als buurtbewoner áltijd een luisterend oor. "
Marian v. L.

“ Geweldig dat je je zo inzet voor de buurt en het plastic op zo'n creatieve manier te lijf gaat en er zulke mooie kunst van weet te maken. Ik vind je kamerscherm en sieraden het toppunt van kunstzinnige creativiteit en je samenwerking met de Gouden Handen leverde de mooiste fantasie lamp op die ik ooit gezien heb. Succes... "
Een bewonderaar. 

“ Een super idee, leuk initiatief en gezellige plek. Heb veel geleerd en ben helemaal aangestoken door het plastic haakvirus! "
Hartstikke bedankt.
Groetjes, Swantje

“ Gezellig en ontspannen sfeer, bij jou beland via de krant. Ik vind je onderneming een super leuk initiatief en de huisjes helemaal passend erbij. "
Dank je wel, Angela

"De Haak-In, de mooiste pratende afvalbak van de buurt."
Voorbijganger.

” Je enthousiasme heeft zo’n
uitwerking op alle cursisten.
Je mooi gemaakte voorbeelden
en praktische aanwijzingen
zijn een grote stimulans.
Een erg leuke cursus! “                      Bedankt. Wil D.

Haak-In

Corrie van Huisstede

2010-2024

haakin2010@gmail.com

Missie

"Als je de wereld wilt verbeteren, moet je zelf ergens beginnen en
anderen daarbij inspireren."

Corrie van Huisstede

Haiku

"Handige handen maken van plastic tasjes heftige hoedjes"

Tonny Hollanders

Volg de Haak-In

Facebook:
- Haak-In

 2024 - Corrie van Huisstede